MAS Sedlčansko, o.p.s.
Místní akční skupina Sedlčansko, obecně prospěšná společnost

Soutěž Vyfoť Toulavu i Ty! má svého vítěze

3.3.2014

Fotosoutěž Vyfoť Toulavu i Ty! probíhala od podzimu do konce ledna a za tu dobu se s námi o svá díla podělilo celých 130 soutěžících. Ať už to byly půvaby toulavské přírody, elegance architektury, zážitky nebo život kolem nás, jejich výkon byl velkolepý. Díky nim nám přišlo více než 750 fotografií. Pokud jste soutěžili i Vy, patří Vám za to velký dík!

Fotky teď rozhodně nezamíří do šuplíku! Budou maximálně využité na propagaci nově vzniklé turistické oblasti Toulava, která se rozkládá v okolí města Tábor, od Sedlčan po Bechyni a od Mladé Vožice až po Milevsko.

Ty nejlepší se vydaly na cestu

Nejlepší fotografie už vyrazily na svou cestu. Na regionálních výstavách budou putovat napříč celou Toulavou. Aktuálně, až do 13. března, se na ně můžete podívat v kulturním domě v Bechyni. Dále můžete fotografie zhlédnout od 15. do 27. března v Kulturním domě Josefa Suka v Sedlčanech, od 29. března do 10. dubna v knihovně v Milevsku a od 12. do 30. dubna v Ateliéru Prčice v Sedlci-Prčici, kde také proběhne slavnostní předání cen vítězům. Ale o tom všem Vás ještě budeme informovat.

soutez-toulava

Soutěž Vyfoť Toulavu i Ty!

MAP
MAP

PRONÁJEM PÁRTY STANU

TOULAVA

Toulava

Archiv příspěvků